Проверих и се оказа, че не съм писала в блога си цели 33 месеца и 10 дни. Поднових малко вида му и го посъживих. Дано ви хареса новата му дрешка и външен вид.

Надявам се, че всички сте добре и животът ви третира нежно. Или поне честно. Или поне парично.

Книгите ми „Кралицата на краставиците“ и „Райкя“ се приемат много добре, търсят се и отзивите за тях са прекрасни, без да сме правили специална рекламна кампания с издателя ми ИвиПет. Читателите си говорят за тях и си ги препоръчват един на друг лично, във ФБ групи и във форуми. Забелязала съм, че дори хора, които не четат постоянно, са се поинтересували и са чели поне една от двете книги. Обикновено читателка става фенка на „Кралицата на краставиците“, а про-агитираният от нея да прочете нещо мое съпруг става фен на „Райкя“.

Имам напоследък все по-чести запитвания на лична и в имейл как да се снабдите с книгите. За съжаление количествата са на изчерпване, където изобщо има останала наличност и аз не знам как да помогна с конкретен отговор, защото нямам текуща информация от разпространителите. Моля, търсете и се уведомявайте сами. За момента нови издания на книгите няма да има, поради затварянето на издателство ИвиПет. Причината за затварянето не е за коментиране, а за молитва. Обичам ви, Ива, Петьо и Борко, благодаря ви от сърце за всичко! Моля се за вас. ❤

Във времето на тези 33 месеца творих, но в друг жанр. Ще ви покажа някои от творенията си. Занимавах се с рисуване и понеже не мога да рисувам, рисувах картини по номера (целенасочено повторение). Изключително успокояващо, приятно и непретенциозно хоби. Вложих и собствен щрих във всяка картина. Някои рамкирах и окачих, други подарих. Рисуването освобождава време за слушане. Слушам аудиокниги, подкаст, любими youtube канали, някои радио-предавания.

Книгата, която отличих от останалите е Daisy Jones & The Six, by Taylor Jenkins Reid. Скоро излиза и филм в амазон, шест серии, с внучката на Елвис Райли и Сам Клафлин в главните роли. Заради тази книга нарисувах тази картина и я рамкирах. In the end the Rock N Roll will save us all.

Любими обаче са ми пейзажите. Ето няколко.

Ето и някои от останалите:

Дано ви харесват и ви подтикнат да опитате и вие.

Надявам се, че сте усмихнати днес.


Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: